Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Finta, ktorú rodičia milujú: Otecko má svojský trik, ako utíšiť plačúce bábätko

reklama:
Finta, ktorú rodičia milujú: Otecko má svojský trik, ako utíšiť plačúce bábätko

Nenáročný a krásny spôsob, ako upokojiť drobčeka! Otecko zavesil na sociálne siete video, na ktorom je zachytený spolu so svojim nedávno narodeným potomkom. Bábätko žalostivo plače až do okamihu, kedy muž neurobí jednoduchý trik.

To, čo bábätko utíšilo v priebehu pár sekúnd, bol obyčajný zvuk, pripomínajúci budhistickú slabiku óm. Po tom, ako sa dlhý tón vylúdi z oteckových úst, drobček takmer okamžite ostáva pokojný a jeho tatino spokojný.

Pod príspevkom na facebooku sa rýchlo nahromadili komentáre. Niektorí rodičia tatinovi tlieskajú, iní považujú video za viac ako roztomilé a ďalších aspoň pobavilo. Každopádne, otecko si ním vyslúžil poriadnu dávku pozornosti.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. júna 2023Zdroj Facebook, Youtube

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.