Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Fotografka odštartovala kariéru vďaka svojim deťom. Ich zábery sú ako vystrihnuté z rozprávky

reklama:
Fotografka odštartovala kariéru vďaka svojim deťom. Ich zábery sú ako vystrihnuté z rozprávky

Svet plný tepla, lásky a pohody. Tak vidí svoju milovanú rodinu a všetko okolo seba poľská fotografka Iwona Podlasińska. Medzi oceňovaných umelcov sa zaradila vďaka nepopierateľnému talentu a svojim dvom detičkám, ktoré dokáže zachytiť objektívom ako nikto iný na svete.

Zábery Iwony Podlasińskej pôsobia naozaj čarovne. V hlavných úlohách autorkiných fotografií sú pritom jej vlastné ratolesti. Bežný život svojich pokladov dokáže vďaka citlivému oku premeniť na totálne nadprirodzený. Veď uznajte sami – pri pohľade na nasledujúce obrázky budete mať pocit, akoby ste sa ocitli v rozprávke.

Foto: © Iwona Podlasińska / facebook

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. júna 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.