Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Geniálny foto nápad mamičky: Prvý rok svojho dieťatka zdokumentovala pomocou pizze

reklama:
Geniálny foto nápad mamičky: Prvý rok svojho dieťatka zdokumentovala pomocou pizze

Zabavili sa, nafotili perfektné zábery a ešte sa pritom aj dobre najedli. Rodina malého Lorenza si vďaka nápadu jeho mamy Dani prišla na svoje každý mesiac. Pomocou lahodnej pizze zaznamenali prvý rok chlapčekovho života.

Fotografka Dani Leigh sa rozhodla zdokumentovať vývoj svojho synčeka Lorenza naozaj netradične. Spolu s mamou vymysleli zábavný spôsob, ako na to. “Keď sme uvažovali nad rozličnými nápadmi s Lorenzovou starkou, povedala, že by som mala urobiť niečo naozaj talianské, ako oslavu jeho mena,” prezradila Dani pozadie celej myšlienky pre portál Bored Panda.

Hoci kreatívna žena zvažovala viacero možností, napokon u nej zvíťazila idea s pizzou. Ako úsmevne poznamenala, presvedčil ju fakt, že vďaka foteniu sa jej rodina mohla každý mesiac dostať na parádnu večeru.

Dani a jej najbližší tak ochutnali rôzne druhy pizze, vrátane takých, ktoré by si za normálnych okolností pravdepodobne neobjednali. Všetky dobroty pochádzali z ich obľúbenej reštaurácie. Rodina si užila veľa zábavy a ako spomienka na toto pekné obdobie im ostanú úžasné zábery najmladšieho člena rodiny.

Foto: danileighphotography

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. februára 2019Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.