Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hádže sa vaše dieťa o zem? Otecko zatočil so svojou vzdorovitou dcérou po svojom

reklama:
Hádže sa vaše dieťa o zem? Otecko zatočil so svojou vzdorovitou dcérou po svojom

S tvrdohlavým dieťaťom si hravo poradil! Iba dvojročná Juliette rada skúša trpezlivosť svojich rodičov. Dievčatko vystrčilo rožky aj nedávno, keď si ľahlo na chodník a nechcelo sa pohnúť z miesta. Duchaprítomný otecko sa však nenechal a neposlušnú dcéru raz-dva spacifikoval.

Malá Juliette (2) z Kanady má vskutku svojský spôsob, ako upútať pozornosť. Najnovšie sa o poriadnu šou postarala cestou zo škôlky. Po tom, ako jej otec odparkoval auto pred ich domom, malá slečna sa rozhodla zaujať pozíciu na zemi a len tak si tam poležať.

Ako vrece zemiakov

Kým otecko vykladal veci z auta, jeho dcéra si pokojne „oddychovala” na chodníku. Keby bolo na nej, iste by tam ešte nejakú tú chvíľu pobudla, preto bolo treba zasiahnuť. A tak rozhodný otec schytil svoje neposedné dieťa ako ďalšiu igelitku a odkráčal s ním jednoducho preč. Bez náznaku akejkoľvek nervozity alebo rozčarovania, odniesol Juliette do domu ako vrece zemiakov.

Celý úsmevný incident pohotovo natočila na video Juliettina mamička. Rodičia malej šibalky sa netaja tým, že nešiel o prvý podobný výstrelok ich milovanej dcéry.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.georgetakei.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.