Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hasiči mali plné ruky práce: Záchrana batoľaťa zakliesneného v záchodovej doske

reklama:
Hasiči mali plné ruky práce: Záchrana batoľaťa zakliesneného v záchodovej doske

Nielen boj s ničivým živlom dokáže naplno zamestnať záchranárov. Hasiči na Novom Zélande nedávno riešili kurióznu situáciu, ktorej hlavným aktérom bol iba 18-mesačný chlapček. Malý Liam ostal hlavou zakliesnený v doske na toaletu.

Rodina rozkošného chlapca zavolala na pomoc záchranárov po tom, ako sa Liam ocitol v skutočne nezvyčajnej situácii. Mamička Kate Perriam povedala, že na okamih vyšla z miestnosti, keď si jej synček prevliekol cez hlavu svoje cvičné záchodové sedátko. Nanešťastie, z krku ho už nevedel dostať dolu.

Spočiatku bolo dieťa spokojné so svojou novou ozdobou, avšak keď doska nešla z hlavy zložiť, prestalo to byť zábavné. “Keď sme sa to pokúsili dostať dolu, začal byť celkom rozrušený, bolo to zrejme bolestivé,“ prezradila chlapcova mama.

Liamovi rodičia približne 40 minút zápasili s netradičnou dekoráciou na krku svojho syna. Snažili sa ju odstrániť pomocou mydla, avšak všetky pokusy dopadli bezúspešne. Napokon sa rozhodli obrátiť na odborníkov z radov miestnych hasičov.

Hrdinom malého chlapca sa stal šéf lokálneho požiarného zboru Daryl Sayer. Sedátko z Liamovej hlavy dokázal odstrániť za menej ako päť minút, a to iba s použitím holých rúk. Pri zákroku neboli potrebné žiadne píly, ani iné náradie, takže chlapča neutrpelo vážnejšiu ujmu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. novembra 2018Zdroj www.stuff.co.nz

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.