Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Herec so zlatým srdcom: Filmová hviezda zobrala do Disneylandu už viac ako 1500 detí padlých vojakov

reklama:
Herec so zlatým srdcom: Filmová hviezda zobrala do Disneylandu už viac ako 1500 detí padlých vojakov

Svoju slávu a bohatstvo využíva na pomoc druhým. Gary Sinis, ktorý zažiaril v kultovom filme Forest Gump, je nielen hollywoodskou celebritou, ale i veľkým filantropom. Jeho štedrá podpora smeruje rodinám amerických vojnových veteránov.

Známy herec založil Nadáciu Garyho Sinisa, ktorá slúži potrebám vojnových veteránov a rodinám statočných mužov padlých v boji. “Aj keď nikdy nemôžeme urobiť dosť pre to, aby sme sa dokázali odvďačiť obrancom nášho národa, vždy môžeme urobiť niečo viac,” uviedol Sinise.

V rámci jedného z programov nadácie môžu ratolesti zosnulých vojnových hrdinov bezplatne vycestovať na jedno z najmagickejších miest sveta – do Disneylandu v Orlande. Už viac ako 1750 drobcov tak zažilo čarovné momenty, ktoré im aspoň čiastočne vrátili úsmev na tváričky. “Najdôležitejšie je to, že tieto deti sa necítia osamote,” vyjadril sa šľachetný Gary Sinise pre CBS Los Angeles.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. októbra 2019Zdroj boredpanda.com/gary-sinise-children-fallen-soldiers-disney-trip/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.