Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hľadáte inšpiráciu na halloween? Masky, ktoré háčkuje šikovná mamička, berú dych

reklama:
Hľadáte inšpiráciu na halloween? Masky, ktoré háčkuje šikovná mamička, berú dych

Halloween je za dverami a vy ešte nemáte premyslené, v akej maske zažiari vaša ratolesť na detskom karnevale? Mamička Stephanie v tom má jasno. Svojim deťom háčkuje kostýmy, o akých sa vám ani nesnívalo.

Stephanie Pokorny sa venuje háčkovaniu už 20 rokov a svoje remeslo doviedla do úplnej dokonalosti. Pre synov Jacka a Jacoba vyrába kostýmy, ktoré nemajú konkurenciu. Chlapci sa už predviedli ako Predátor, E.T. mimozemšťan, Tatko Šmolko a iné kreatúry.

Ani tento rok Stephanie nezaháľala a uháčkovala nové masky pre svojich synčekov. Z Jacka sa stane Kostlivec a Jacob sa premení na dokonalého Votrelca, ktorý dokonca v noci svieti.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. októbra 2019Zdroj Youtube

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.