Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hrdinský čin malého dievčatka! Dokázala zachrániť život svojej mamičky

reklama:
Hrdinský čin malého dievčatka! Dokázala zachrániť život svojej mamičky

Dievčatko, ktorá má len 7 rokov, napriek tomu sa v krízovej chvíli nezľakla a zachovala chladnú hlavu, vďaka ktorému zachránila život vlastnej mamičke. Jej hrdinský čin je veľmi obdivuhodný. Mnoho detí by pri pohľade na ich mamičku v utrpení nevedelo, čo majú robiť.

Becky Greenová spoločne s dcérkou Jessicou trávili čas doma v anglickom meste Preston. V momente, keď 7 ročná Jesicca sledovala televíziu, zrazu 32-ročná žena odpadla na zem a dostala silný záchvat. Mala viditeľné a silné kŕče, nemohla dýchať a dokonca stratila vedomie. Jessica však okamžite schopne zareagovala, frkla jej do tváre pohár studenej vody k prebudeniu a mame poskytla prvú pomoc, ktorú pochytila ​​z videí na YouTube.

Následne utekala po mobil a zavolala pomoc. Lenže nepoznala však heslo, bez ktorého sa nedá dostať do kontaktov. Našťastie si v tú chvíľu však uvedomila, že nemusí poznať heslo, ak sa jedná o núdzové volanie. Zavolala záchranárom a opísala im celú udalosť a svoje postupy, pričom ich okamžite previezli do nemocnice.

„Som na ňu tak hrdá. Nemôžem uveriť tomu, ako hrdinsky sa zachovala. Muselo to byť pre ňu veľmi stresujúce, keď videla, ako som skolabovala, ale ona sa zmobilizovala a pokúsila sa ma zachrániť, „povedala takto hrdá matka .

Becky nakoniec vďaka tomuto záchvatu diagnostikovali epilepsiu, ale tento zážitok Jessicu natoľko ovplyvnil, že sa chce stať zdravotnou sestrou alebo lekárkou a pomáhať ľuďom.

Snáď sa jej to raz podarí – držíme palce!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 8. apríla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.