Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Iba 14-ročný chlapec rozbehol biznis s koláčikmi. Zarobené peniaze minul na dar pre svoju rodinu

reklama:
Iba 14 ročný chlapec rozbehol biznis s koláčikmi. Zarobené peniaze minul na dar pre svoju rodinu

Keď po niečom naozaj túžite, choďte si za tým. Presne to išlo v hlave 14-ročného Isaiaha Tucketta, ktorý si veľmi prial zažiť rodinný výlet do Disney Worldu. Aby svoj sen zmenil na realitu, pustil sa do podnikania. Využil na to svoju vášeň pre pečenie.

Ešte ani nezačal strednú školu a už mal svoj vlastný biznis plán. Všetko sa to začalo, keď Isaiah v 14 rokoch priniesol na párty svoje koláčiky, zvané cupcaky. Pozitívne reakcie ho priviedli k myšlienke ponúknuť svoje výtvory za finančnú odmenu. Netrvalo dlho a objednávky sa mu začali hrnúť.

Keď sa tínedžerov biznis začal rozbiehať, stanovil si odvážny cieľ. Mame a otcovi sa zdôveril s tým, že za zarobené peniaze by chcel zobrať celú rodinu do Disney Worldu. Rodičia ho nevysmiali, naopak, podporili ambiciózneho syna v jeho sne. Približne po roku driny a neustáleho pečenia mohol Isaiah oznámiť svojim najbližším radostnú novinu.

Chlapcovo prianie navštíviť najzábavnejšie miesto na celej planéte dostalo zelenú. Vďaka svojmu úsiliu vykúzlil šťastný úsmev na tvári nielen sebe samému, ale aj svojim drahým príbuzným. Sladký úspech Isaiaha motivoval k novému cieľu. Tentoraz chce predať dostatok cupcakov na to, aby si mohol dovoliť auto.

Foto: CHERI SJOLIE TUCKETT, cbsnews.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2019Zdroj www.cbsnews.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.