Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ich syn začal zvracať krv, bolo to spôsobené prehltnutím tohto predmetu. Rodičia teraz varujú ostatných

reklama:
Ich syn začal zvracať krv, bolo to spôsobené prehltnutím tohto predmetu. Rodičia teraz varujú ostatných

Stačí sekunda nepozornosti a vaše dieťa sa môže dostať k malému predmetu, ktorý by nemal mať vôbec v ruke, nieto v ústach. Sekunda nepozornosti a dieťa môže prehltnúť niečo, čo v jeho tele nemá čo robiť. A keď ide o nebezpečný predmet, môže v tele malého dieťaťa napáchať obrovské škody. Presne to sa stalo aj v tomto prípade malého chlapca z Ameriky. Ten totiž preglgol lítium-iónovú batériu.

Nejedná sa o nedbanlivosť rodičov. Stačí chvíľka nepozornosti a zvedavé dieťa otvorí hračku a baterku vyberie. Bohužiaľ, Michael a Carla si nevšimli, že ich syn batériu preglgol. Znepokojili ich ale zvláštne príznaky a jeho zlý stav. Lekár v nemocnici tvrdil, že sa jedná o chrípku. Lieky, ktoré chlapec dostal nezaberali a tak o niekoľko dní neskôr museli rodičia so svojím chlapcom znova do nemocnice.

Lekári ho poslali na všetky možné vyšetrenia. Röntgenová snímka odhalila batériu v tele chlapčeka. Carla a jej muž boli v šoku, ale tiež sa hnevali sami na seba, že si to nevšimli skôr. Spomenuli si, že niekoľko dní pred hospitalizáciou sa ich syn hral s ovládačom. Batérie mala absolútne zničujúce účinky – chlapcovi zničila pažerák, hlasivky a priedušnicu.

Malý chlapček bojoval o holý život. Čakalo ho mnoho operácií, nakoniec ich podstúpil neuveriteľných 65! Dnes už je chlapček zdravý a mal šťastie, že sa na prehltnutie batérie prišlo relatívne skoro. Rodičia aj tak varujú všetkých ostatných rodičov a radia im, aby radšej zo svojich detí vôbec nespúšťali oči.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.