Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Identické dvojičky sa zosobášili s ďalším párom identických dvojčiat. Teraz plánujú priviesť na svet potomstvo v rovnaký deň

Identické dvojičky sa zosobášili s ďalším párom identických dvojčiat. Teraz plánujú priviesť na svet potomstvo v rovnaký deň

reklama:
Identické dvojičky sa zosobášili s ďalším párom identických dvojčiat. Teraz plánujú priviesť na svet potomstvo v rovnaký deň

Viac rovnaké už ani nemôžu byť! Alebo žeby predsa? Dva páry identických dvojčiat robia všetko spoločne – obliekajú sa do totožných šiat, v ten istý deň si povedali svoje áno a dokonca bývajú v jednej domácnosti. Ich najnovší plán je zosynchronizovať aj budúce tehotenstvá.

Sestry Brittany a Briana Deane spoznali lásky svojich životov na festivale dvojičiek v americkom štáte Ohio. Bratia Josh a Jeremy Salyers im okamžite padli do oka a po istom čase randenia začali plánovať dvojitú svadbu.

Foto: TLC

Aktuálne oba manželské páry riešia otázku rozrastania sa rodiny. “Chceme mať dvojčatá, a chceme, aby sa narodili v ten istý deň,” prezradil odvážny plán Jeremy. To, ako zamýšľa výstredná štvorica dosiahnuť takýto malý zázrak, je zatiaľ nejasné. Všetci im však určite budú držať palce.

Foto: Summit County Probate Court, TLC, ladbible.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. marca 2019Zdroj www.ladbible.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.