Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ilustrácie, ktoré vás chytia za srdce: Ako vidí starostlivosť o dieťa slobodný otecko

reklama:
Ilustrácie, ktoré vás chytia za srdce: Ako vidí starostlivosť o dieťa slobodný otecko

Výchova dieťaťa dá zabrať, o to viac, ak nemáte podporu v partnerovi. Svoje o tom vie aj otecko z Taiwanu, ktorý ostal na svojho synčeka úplne sám. Aby si zapamätal všetky radosti i starosti, ktorými si s chlapcom prešli, začal ich zaznamenávať na papier. Jeho kresbičky neostali bez povšimnutia.

Niekto zachytáva životné udalosti fotoaparátom, iný ich natáča na video. Slobodný otecko Lan Shengjie zvolil nevšedný spôsob, ako si uchovávať spomienky – všetky dôležité okamihy zaznamenáva na kúsok papiera. „Od roku 1999 pracujem ako nezávislý umelec,“ povedal ilustrátor pre portál boredpanda.com s tým, že kresbičky svojho syna začal vytvárať hneď po jeho príchode na svet v roku 2014.

Inšpiráciou pre Lana sa stali úplne bežné situácie zo života, ktorý zasvätil výchove svojho drobca. „Keď máte dieťa, veľa vecí sa stane neočakávane,” naznačil zdroj svojich nápadov. Ako sám vraví, často sa pri zachytávaní vzácnych chvíľ veľmi ponáhľa, keďže v prvom rade sa musí o chlapčeka postarať.

Milé ilustrácie slobodného otecka natoľko zaujali, že ich nedávno vydala spoločnosť Sharp Point Press. „Keďže som začal čerpať z prekvapujúcich momentov, ktoré sme spolu zdieľali, nemyslel som si, že by sa stretli s takým obrovským pozitívny ohlasom,“ dodal skromne milujúci otec.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. novembra 2018Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.