Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Iní a predsa sexi: Muži, ktorí svojim vzhľadom rúcajú stereotypy vo vnímaní krásy

reklama:
Iní a predsa sexi: Muži, ktorí svojim vzhľadom rúcajú stereotypy vo vnímaní krásy

Sú idolmi žien aj napriek svojej inakosti. Krása má neskonale veľa podôb a jej vnímanie je veľmi subjektívnou záležitosťou. Svoje o tom vedia aj muži, ktorí možno nespĺňajú štandardy, no prijali samých seba a svoju odlišnosť využili vo vlastný prospech.

Dnes sú z nich sebavedomí, sexi a úspešní muži, žiadaní na mólach či vo svete šoubiznisu, ale i rešpektovaní ako bloggeri pre vlastné názory.

Kaine Buffonge, model

Kaine bol pre svoj vzhľad vždy tak trochu plachý a o kariére modela nikdy nesníval. Dokonca neznášal byť fotografovaný. Našťastie mal okolo seba ľudí, ktorí ho naučili veriť v samého seba.

Bera, spevák

Gruzínsky spevák a skladateľ, narodený vo Francúzsku, nie je jediným albínom v rodine. Jeho mladší brat Tsotne vyzerá ako mini kópia slávneho Bera.

Nikolay Matannov, atlét

Mladík z Yakutia vyzerá ako dokonalý americký indián a niet divu, že priťahuje pozornosť fotografov. Napriek svojmu atraktívnemu zjavu však sympatický športovec ostáva skromný. Tvrdí, že krásne telo môže mať ktokoľvek, stačí iba chcieť.

Moostapha, model

Nezvyčajný vzhľad mladíka z Južnej Afriky oslovil modelingové agentúry a umožnil Moostaphovi hviezdnu kariéru.

Christiano, herec

Dlhé ohnivo-červené vlasy sú poznávacím znamením tohto brazílskeho bloggera a divadelného herca. Vo voľnom čase sa Christiano rád venuje tvorbe videí pre svoj kanál a miluje turistiku.

Sanele Junior Xaba, model

Sanele využíva svoju popularitu na to, aby upútal pozornosť na albínov vo svete módy. Hoci príležitosti pre nich existujú, sú stále veľmi limitované pre ich nezvyčajný vzhľad.

Samuel Friberg, blogger

Sympatický blogger z Francúzska sa narodil s nezvyčajným znamienkom, ktoré “zdobí” jeho tvár. Napriek tomu nikto nemôže poprieť, že mladý muž má charizmu a je výnimočný.

Zhengyang Zhang, model

A post shared by ZHENG (@zhengyang_zhang) on Feb 14, 2017 at 3:03pm PST

Tento mladý muž patrí medzi ten typ modelov, ktorých vzhľad vás na prvý pohľad zaujme a už naň len tak nezabudnete.

Javier Botet, herec

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. januára 2019Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.