Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Internet dojíma reakcia bábätka, ktoré počulo hlas veľkej sestry po prvýkrát

reklama:
Internet dojíma reakcia bábätka, ktoré počulo hlas veľkej sestry po prvýkrát

Moment plný emócií! Pre väčšinu matiek je prvý smiech ich ratolestí nezabudnuteľným okamihom. Keď sa však rozosmiala malá princezná Scarlet, jej mamičke Carol Benjamin sa vtisli do očí slzy dojatia.

Dievčatko s menom Scarlet sa narodilo predčasne, až o tri mesiace skôr, ako bolo plánované. Po tom, ako prišlo na svet sa u bábätka rozvinul črevný problém a nasadená antibiotická liečba mu zhoršila sluch.

Nedávno bola malá Scarlet vybavená načúvacím prístrojom. Po tom, ako započula hlas staršej sestry Halie, začala sa nákazlivo chichotať. Spontánny smiech dievčatka pokračoval aj keď tváričku otočilo na mamu, ktorá naň s láskou rozprávala.

https://youtube.com/watch?v=hjPwhLSG1l8

Na videu, ktoré koluje internetom, vidno, ako si mamička dáva ruku na ústa v šoku z celej situácie. Bezprostredná reakcia dieťaťa na to, ako sa mu prihovára sestrička, dojíma nielen mamu Carol, ale i ľudí po celom svete.

Foto: Carol Benjamin via Storyful, dailymail.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.