Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Je pre vás ako pre ženu prdenie tabu? To by nemalo, podľa jednej štúdie je to totiž kľúč k trvalému vzťahu s vašim partnerom

Je pre vás ako pre ženu prdenie tabu? To by nemalo, podľa jednej štúdie je to totiž kľúč k trvalému vzťahu s vašim partnerom

reklama:
Je pre vás ako pre ženu prdenie tabu? To by nemalo, podľa jednej štúdie je to totiž kľúč k trvalému vzťahu s vašim partnerom

Čo si budeme rozprávať, prdenie rozhodne nie je silnou stránkou žien. Väčšinou sme plaché ísť aj na verejnú toaletu v strachu, že nás niekto bude počuť.

Keď je reč o mužoch je to však úplne iná rozprávka. Tí prdenie považujú za úplne normálny a zdravý zvyk. Mali by sme sa my ženy správať rovnako? Aspoň s naším partnerom by to malo byť predsa iné. Prečo by sme sa mali hanbiť aj pred ním?

Podľa jednej psychologickej štúdie by sme vraj nemali mať strach si pred partnerom prdnúť. Nikto samozrejme nehovorí o verejnosti, ale o chvíľach, kedy ste s partnerom sami a vaša túžba prdnúť si je skrátka silnejšia.

Táto štúdia totiž hovorí, že prdenie pred vašim partnerom je tak intímna záležitosť, že vytvára voči vášmu partnerovi silné empatické puto. Vďaka tomu dochádza vo vašom vzťahu k zblíženiu a vytvoreniu pevnejšieho puta. Ak vám teda môžeme niečo poradiť, tak buďte sami sebou aj pred svojim partnerom.

Čo viac?

Predanie je predsa bežný proces, ktorý nás udržuje zdravými. Prečo by sme sa teda mali brániť prdeniu, keď je to rovnaký ľudský proces ako plač, či smiech? Vždy majte na pamäti, že zadržiavanie prdov môže byť pre vás škodlivé. Môže to viesť k bolestiam žalúdka, kŕčom a nadúvaniu. Podľa jednej štúdie priemerný človek vypustí okolo pol litra plynu každý deň a je len na ňom, kedy sa tak stane!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.