Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Je to vôbec možné? Iba 6-mesačné dievčatko predbehlo všetky tabuľky a začalo chodiť

reklama:
Je to vôbec možné? Iba 6 mesačné dievčatko predbehlo všetky tabuľky a začalo chodiť

Neuveriteľne šikovné dieťa! Malá Freya Minter bola ešte len 6-mesačným bábätkom, keď svojim rodičom predviedla šokujúci kúsok. Rozkošná princezná, ktorá by v tomto veku ešte nemusela ani vedieť sedieť, začala rovno chodiť.

Prvorodená dcérka rodičov Grace (29) a Ryana (29) bola od počiatkov životaschopná, no to, akým až tempom napreduje, ohuruje každého v ich okolí. Oproti väčšine detí, ktoré urobia svoje prvé krôčiky v období 9. až 12. mesiaca, sa totiž Freya poriadne poponáhľala.

Podľa rodičov sa ich dievčatko bolo schopné postaviť už vo veku 4. mesiacov, samozrejme, držiac sa ich prstov, aby udržalo rovnováhu. Netrvalo však dlho a malá Freya svoje schopnosti posunula ešte o level vyššie.

Ako uviedla mamička malej princeznej, Freya úplne preskočila obdobie lozenia a prešla rovno ku chôdzi. V 6. mesiacoch to mala zvládnuť už bez pomoci rodičov. “Spočiatku som si myslela, že to bola náhoda, ale potom, keď pokračovala v niekoľkých krokoch, bola som ohromená,” uviedla.

Neuveriteľné pokroky dievčatka fascinujú nielen príbuzných a priateľov, ale aj ľudí, ktorí Minterovcov vôbec nepoznajú. Rodičia Grace a Ryan sú na svoju dcérku nesmierne pyšní.

Foto: Unilad, Caters

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. júna 2023Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.