Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jej dcéra nikdy nejedla chlieb, cukor alebo maslo. Vďaka zvláštnej strave je najzdravším dieťaťom na svete

reklama:
Jej dcéra nikdy nejedla chlieb, cukor alebo maslo. Vďaka zvláštnej strave je najzdravším dieťaťom na svete

Jej dieťa nikdy nejedlo výrobky, ktoré často denne konzumujeme. Matka dievčaťa sa rozhodla pre neobvyklú stravu, vďaka ktorej je dievča veľmi zdravé.

Ako dieťa žena podstúpila mnoho potravinových chorôb. Jej imunitný systém bol významne oslabený, čo jej často spôsobovalo prechladnutie a infekcie. Nechcela, aby jej dcéru stretol rovnaký osud, a tak začala používať neobvyklú stravu.

Dieťa na nezvyčajnej strave.

Shan Cooper z Austrálie svojej dcére Grace začala pripravovať Paleo diétu. Znamená to jesť iba tie produkty, ktoré naši predkovia konzumovali v paleolite. Jedná sa len o nespracované produkty, ako sú vajcia, zelenina, ovocie, orechy, mäso (morka, kačica, kura, králik, baranie mäso, zverina) a ryby. Podľa mnohých dietetikov taká strava pomáha zvyšovať odolnosť voči civilizačným chorobám.

Preto dievča neje chlieb, maslo alebo cukor. Niektorí lekári však tvrdia, že takáto strava môže byť pre dieťa nebezpečná kvôli zlému množstvu uhľohydrátov a bielkovín. Shan Cooper však stojí na strane priaznivcov Paleo stravy a uvádza, že vďaka tomu dieťa neje nezdravé jedlo a sladkosti. Účinky tejto stravy sú naozaj prekvapivé.

Vďaka strave je veľmi zdravé

Ukazuje sa, že dievča je veľmi zriedka choré , hlavne v zime. Hoci sa združuje s rovesníkmi, ktorí trpia prechladnutím, jej imunitný systém je dostatočne silný, aby ich vôbec nenapadol. Zatiaľ nedošlo k žiadnym negatívnym účinkom tejto stravy.

Shane Cooper však tvrdí, že po celý život nebude dcére diktovať stravu. Priznala, že ju v budúcnosti chce nechať urobiť nezávislé rozhodnutie. Austrálčanka však vyjadruje nádej, že sa jej dieťa rozhodne samo o sebe v Paleo strave pokračovať.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.