Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jemné parfumy pre mamičky, ktoré odobria aj deti

reklama:
Jemné parfumy pre mamičky, ktoré odobria aj deti

Mnohé deti sú háklivé na parfumy. Stačí čo i len malý obláčik vône a už sú podráždené, rozbolí ich hlavička a mamina má čo robiť, aby svoju ratolesť utíšila. Máte doma dieťa s citlivým noštekom? Napriek tomu nemusíte ostať bez vône. Poradíme, aké parfumy hľadať.

Za prudké šírenie vône môže najmä alkohol, ktorý sa z pokožky veľmi rýchlo vyparuje a v neposlednom rade je to zloženie. Nie každý miluje sladké vône, ale určité tóny – ako napríklad vôňa fialky, ruže, čaju, jablka a citrusov – vníma okolie ako menej rušivé. Sú výrazne ľahšie a väčšine ľudí sa spájajú s prevažne príjemnými pocitmi. Predstavujeme vám originálne parfumy, ktoré práve takéto tóny obsahujú.

Briti vedia, aké parfumy bodujú

Svieža broskyňa, zelené jabĺčko, hrsť čerstvých lupienkov ruže, aróma paliny a zelené čajové lístočky. Osvedčená kombinácia, ktorá sa ponúka ako prirodzený zdroj sviežosti. Toaletná voda Burberry Body zalichotí každej dáme milujúcej klasiku.

Zamilovaná Love Story od Chloé

Romantická, nežná a plná lásky, to je kvetinová dámska vôňa Chloe Love Story inšpirovaná tisíckami visiacich zámkov na parížskom moste Pont des Arts. Kvety pomarančovníka, ruže a jazmínu v jej srdci voňajú tak realisticky, akoby ste kráčali po koberci zo živých kvetov. K dispozícii je i vo verzii ešte ľahšej toaletnej vody.

Parfumovaná voda Chloe Love Story

Objavujeme krásy vidieka

Ak sa dokážete nadchnúť ideou vidieckej záhrady plnej kvetov, ale v reáli vám parfumy s kvetinami spôsobujú hlavybôľ, možno by ste mali dať šancu vzdušne ľahkej vôni Guess 1981. Ambrette, po našom pižmový slez, nežná fialka a šťavnatá hruška sľubujú úplný a ničím nerušený relax zmyslov.

Pozvanie na horské pastviny a lesy

Aj keď naše lúky už čochvíľa pokryje sneh, milovníčky drevitých aromatických vôní sa môžu zahaliť do kúzla čistej prírody oveľa skôr, než sa tráva opäť sviežo zazelená. Vo flakóniku parfumovanej vody Balenciaga B. Balenciaga elegantné tóny kvetín jemne splynuli s tónmi dreva a vytvorili dokonalú harmóniu.

Parfumovaná voda Balenciaga B. Balenciaga

Očarujúca púdrová vôňa

Decentný, ľahký pižmový závoj zo zmyselnými kvetinami pomarančovníka, jazmínu a ruže od značky Narciso Rodriguez dostal meno Narciso Poudrée. Ak ste romanticky založená osobnosť, sladko zamatový parfum vám spríjemni nejednu chvíľku v hodvábnom župane.

Parfumovaná voda Narciso Rodriguez Narciso Poudrée

Orient pre náročné dámy

Kto hovorí, že sú všetky orientálne parfumy ťažké a vhodné iba na zimu, ten sa mýli. Dôkazom je púdrová orientálna kráska Trussardi My Name. Jej tóny orgovánu a fialky vyvážené dávkou vanilky donútia všetkých zavrieť oči a vrátiť sa späť v čase do obdobia neskorej jari, keď všetko okolo nás kvitlo a včielky veselo poletovali.

Parfumovaná voda Trussardi My Name

Správne zvolené a najmä kvalitné parfumy nikdy nepôsobia na svoju nositeľku ani jej okolie konfliktne. Ak vám vôňa sadne, spočinie na vašej pokožke jemne ako bozk nežného stvorenia, ktoré ste priviedli na svet. Možno svoj vysnený ideál nájdete v internetovej parfumérii Elnino.sk, ktorá je s ponukou viac ako 800 originálnych značiek tým správnym miestom na hľadanie osudovej vône.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. novembra 2018

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.