Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Koreň liečivej byliny ako liek na rakovinu

reklama:
Koreň liečivej byliny ako liek na rakovinu

Svetová medicína sa spamätáva zo šoku nového zistenia. Zistila, že koreň harmančeka môže byť cestou ako sa zbaviť tak závažného ochorenia, ako je rakovina. Dokáže zabiť rakovinotvorné bunky už za 48 hodín od jeho použitia. Koreň harmančeka sa používa už od staroveku, ale vedci zistili, že najužitočnejšou vlastnosťou tejto rastliny je práve jej použitie pri liečbe rakoviny. Koreň harmančeka posilňuje imunitný systém, a dokonca je pri liečbe niektorých konkrétnych typov rakoviny účinnejší ako chemoterapia.

Príbeh muža, ktorého harmanček vyliečil z rakoviny

Ukazuje sa, že koreň harmančeka je jediným koreňom, ktorý dokáže liečiť chronickú anémiu, ktorá sa vyskytuje najmä u starších osôb. John di Carlo, muž, ktorému je 72 rokov, bol poslaný domov stráviť svoje posledné dni života so svojou rodinou a svojimi blízkymi. Trpel rakovinou. Jeho poslednou nádejou, ktorú ešte mohol vyskúšať, bola tinktúra z koreňa harmančeka. Štúdie ukázali, že mu táto tinktúra pomohla. Stačí natrieť rakovinotvorné bunky bunkami tinktúry harmančeka a počkať do 48 hodín, než sa začnú rakovinotvorné bunky rozpadať. Namiesto toho telo vytvorí nové a zdravé bunky.

Tinktúra z koreňa harmančeka

Ukázalo sa, že harmančeková tinktúra je prospešná nielen u tohto typu rakoviny, ale aj pri liečbe iných typov rakoviny, vrátane rakoviny hrubého čreva, rakoviny prsníka, pľúc a pečene. Tinktúra zabíja rakovinotvorné bunky a stimuluje funkciu zdravých buniek. Lekári varujú, že tinktúra z koreňa harmančeka môže nepriaznivo ovplyvniť účinky chemoterapie. Pred použitím sa preto radšej poraďte s lekárom.

Ukazuje sa, že harmanček je užitočný aj pri cukrovke. Reguluje prácu slinivky brušnej. Je užitočný pri gastrointestinálnych ťažkostiach. Podľa lekárov harmanček čistí pečeň, zlepšuje trávenie a odstraňuje toxíny z tela. Harmanček tiež obsahuje veľké množstvo antioxidantov vitamínu C, ktoré pomáhajú v boji proti rôznym infekciám.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 17. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.