Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kostýmy za pár drobných: Mamička vyrába z kartónu originálne masky na Halloween

reklama:
Kostýmy za pár drobných: Mamička vyrába z kartónu originálne masky na Halloween

Stačí trochu fantázie a z odpadového materiálu môžu vzniknúť perfektné veci. Dôkazom toho je mamička, ktorá vyrába z obyčajného kartónu od krabíc kreatívne masky na Halloween. Inšpirujte sa aj vy – kostýmy vás vyjdú pár centov a deti ich budú milovať.

Alicia Brown z austrálskeho Melbourne má výbornú predstavivosť a šikovné ruky. Vďaka týmto vlastnostiam jej deti žiaria na každom karnevale, či halloweenskej slávnosti. Masky, ktoré pre ne mamina vytvára, sú nenáročné na rozpočet a zároveň super efektné.

Snehuliaci

Levia rodinka

Vikingovia

Jednorožec

Frankenštajn

Bradáči

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. októbra 2019Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.