Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krajšia a zdravšia pokožka s MARK scrub

reklama:
Krajšia a zdravšia pokožka s MARK scrub

Je dobré vedieť, že existuje možnosť ako svojej pokožke rýchlo a jednoducho dopriať kvalitnú starostlivosť a to aj v prípade, ak ste zaneprázdnená mamina a je pre vás ťažké nájsť si čas pre seba.

Stačí, ak si jedenkrát alebo dvakrát do týždňa vyhradíte v sprche 5 – 7 minút navyše a vaša pokožka bude jemná, hydratovaná, vyživená a zbavená toxínov, či odumretých čiastočiek kože. A to všetko vďaka používaniu kávového peelingu MARK scrub.

Ako sa MARK používa?

Použitie kávového peelingu MARK scrub je veľmi jednoduché. Po sprchovaní, keď je vaša pokožka ešte vlhká, do pokožky jemne vmasírujte peeling. Môžete ho použiť nielen na celé telo, ale aj na tvár. Nechajte ho pôsobiť aspoň 3 – 5 minút a potom ho zmyte.

Účinky peelingu MARK scrub pocítite už po prvom použití. Vaša pokožka bude jemná, krásne vyživená a voňavá a to aj niekoľko hodín po peelingovaní. Navyše, voňať budete nielen vy, ale aj vaša kúpelňa.

Nenechajte sa rozladiť tým, že vo vani alebo v sprche bude po použití peelingu malý neporiadok. Riešenie je veľmi jednoduché, vaňu alebo sprchu opláchnite a opäť bude všetko tak ako predtým. Až na vašu pokožku, tá sa bude cítiť ako znovuzrodená.

Aké je MARKovo zloženie?

MARK je vyrobený z prírodných ingrediencií. Obsahuje kávu Robousta, kokosový olej, mandľový olej, hnedý cukor, morskú soľ a vitamín E. Kombinácia týchto ingrediencií je neopakovateľná nielen svojou vôňou, ale aj účinkami.

Pravidelné používanie kávového peelingu MARK scrub prispeje k odstraňovaniu nedokonalostí pokožky akými sú celulitída, suchá pokožka a dokonca aj psoriáza, ekzém alebo strie. Navyše pokožka bude zbavená odumretých častí a toxínov, bude príjemne prekrvená a krásne hydratovaná.

Aké sú MARKove varianty?

Kávový peeling MARK scrub je aktuálne dostupný v piatich rôznych arómach: orignál (káva), čokoláda, kokos, citrus a pepermint.

Ak chcete dopriať kvalitnú starostlivosť aj pokožke svojho partnera, siahnite po mužskej variante „for HIM after GYM“. Tento peeling má čokoládovo-pepermintovú vôňu a vďaka pepermintu pokožku príjemne schladí.

Ak máte citlivú pleť na tvári a chcete svoju starostlivosť smerovať práve na ňu, vyskúšajte kávový peeling MARK face scrub. Okrem vyššie spomínaných ingrediencií obsahuje aj tea trea, jojobový, avokádový a grapefruitový olej. Face scrub pleť ošetruje, vyživuje, regeneruje a hydratuje. Vďaka hojivím účinkom je vhodný aj pre citlivú a aknóznu pleť.

Vyskúšajte kávový peeling MARK scrub a čoskoro bude aj pre vás peelingovanie s MARKom rituál, ktorý si rada doprajete.

Viac informácií nájdete na www.markscrub.com, recenzie a fotky na Facebooku a Instagrame.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. marca 2017

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.