Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kráľovská rodina oslavuje: Meghan Markle a princ Harry sa stali rodičmi

reklama:
Kráľovská rodina oslavuje: Meghan Markle a princ Harry sa stali rodičmi

A je to tu! Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu v pondelok 6. mája 2019 privítali na svete svoje vytúžené bábätko. Plač ich prvorodeného potomka sa začal ozývať po piatej hodine ráno.

Radostnú novinu kráľovská rodina zvestovala verejnosti prostredníctvom Instagramu. Najmladším členom klanu je chlapček, ktorý sa narodil s hmotnosťou 3,26 kilogramu.

Hrdý otecko stál po celý čas pri svojej polovičke, a inak tomu nebolo ani v čase pôrodu. „Matka a dieťa sa majú neuveriteľne dobre. Bol to najúžasnejší zážitok, aký by som si kedy vedel predstaviť,” povedal novinárom z rezidencie v blízkosti Windsorského palácu dojatý princ Harry.

Pohlavie dieťatka bolo pre všetkých prekvapením, nakoľko Meghan a Harry sa rozhodli počkať s jeho odhalením až do dňa D. Meno ôsmeho pravnúčaťa kráľovnej Alžbety II. a v poradí siedmeho čakateľa na trón je zatiaľ zahalené rúškom tajomstva. Očakáva sa, že šťastní rodičia predstavia svojho synčeka verejnosti v najbližších dňoch.

Foto: Instagram/sussexroyal

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. júna 2023Zdroj www.nytimes.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.