Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krásne gesto učiteľa matematiky: Hodinu odprednášal s dieťaťom svojho študenta v náručí

reklama:
Krásne gesto učiteľa matematiky: Hodinu odprednášal s dieťaťom svojho študenta v náručí

Pedagóg so srdcom na správnom mieste. Učiteľ Nathan Alexander sa zachoval naozaj ukážkovo, keď sa na jeho hodinu dostavil študent spolu s malou dcérkou, ku ktorej sa mu nepodarilo zabezpečiť opatrovateľku. Miesto toho, aby ho matikár obrátil vo dverách, ponúkol mu pomocnú ruku.

“Budem ju držať, aby ste si mohli urobiť dobré poznámky!” Takto úžasne zareagoval mladý učiteľ zo školy v Atlante na situáciu, ktorá by dozaista vyviedla z miery nejedného vyučujúceho.

Vyučovanie s bábätkom

Bol koniec týždňa a o malú princeznú sa nemal kto postarať. Zúfalému študentovi sa k jeho dievčatku nepodarilo vybaviť nikoho z príbuzných, nezohnal dokonca ani opatrovateľku. Ak nechcel prísť o lekciu matematiky, nemal na výber. Dcérku vzal na vyučovanie so sebou.

Napriek netradičnému riešeniu situácie, učiteľ Nathan Alexander študenta zo svojej hodiny nevykázal. Naopak, ponúkol mladému oteckovi, že si dievčatko vezme do nosiča, aby mal čo najviac z vyučovania. “Nielenže odučil celú prednášku s dieťaťom v náručí, ale aj po skončení triedy pomáhal tým, ktorí mali otázky o dnešnej prednáške, s dieťaťom stále v náručí,” píše sa v príspevku na Facebooku.

Učiteľ sa stal hrdinom pre svojich študentov a zároveň hviezdou internetu. Príspevok s jeho fotografiami sa stal okamžite hitom sociálnych sietí, kde výnimočnému pedagógovi dojatí ľudia ďakujú a vyjadrujú svoj rešpekt.

Foto: @Original_Vaughn/Twitter/@EdoWalker4/Twitter

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. marca 2019Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.