Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krásny prejav súrodeneckej lásky: Chlapček utekal zachraňovať sestru počas wrestlingoveho zápasu

reklama:
Krásny prejav súrodeneckej lásky: Chlapček utekal zachraňovať sestru počas wrestlingoveho zápasu

Je z neho superhrdina. Malý chlapec mal pocit, že jeho sestrička má ťažkosti a môže byť v potenciálnom ohrození. Bez zaváhania sa preto rozutekal pomôcť jej. Konanie drobca teraz baví i dojíma internet. Chlapča totiž prejavilo svoj obranársky inštinkt počas priateľského zápasu vo wrestlingu.

Hoci medzi súrodencami občas dochádza k najrôznejším hádkam a škriepkam, puto, ktoré medzi nimi existuje, len tak nezaprú. Dokazujú to brat a sestra z virálneho videa, ktoré valcuje internet.

Chcel ju brániť

Keď sa mladá slečna so zápalom pripravovala na wrestlingový zápas, ani vo sne by jej nenapadlo, čo to vyvolá. Uprostred duelu sa v pomyselnom ringu objavil jej mladší brat, aby dievčaťu pomohol spacifikovať súpera.

Úprimná reakcia chlapčeka prišla nečakane – jeho detská hlavička nepochopila, že ide iba o športový zápas. Myslel si, že to, čo sa deje pred jeho očami, je niečo zlé a jeho sestre hrozí nebezpečenstvo. Preto neváhal a na súpera milovanej sestričky sa vrhol ako lev.

Šokovaný dav v hľadisku s napätím sledoval celú situáciu a v pozadí vidno, ako sa ľudia smiali aj tlieskali. Každopádne, vždy je príjemné vedieť, že niekto kryje váš chrbát. Rodičia súrodencov z videa sú určite hrdí na to, aký krásny vzťah je medzi ich deťmi.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. júna 2023Zdroj www.theepochtimes.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.