Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krásny prejav vzájomnej lásky: Bábätko kŕmi svoju mamu, kým ho ona dojčí

reklama:
Krásny prejav vzájomnej lásky: Bábätko kŕmi svoju mamu, kým ho ona dojčí

Byť matkou je úžasné. Dokazuje to krátke video, na ktorom je zachytená žena, ako v reštaurácii dojčí svoje dieťa. Zatiaľ čo bábätko papá, prejavuje svoju náklonnosť k mamičke naozaj rozkošným spôsobom.

Skutočná láska doslova srší z videa, ktoré ovládlo sociálne siete. Matke, ktorá v reštaurácii dojčí, sa dostáva nádhernej pozornosti od jej bábätka. To z misky na stole vyťahuje jednu hranolku za druhou a vkladá ich milovanej mamičke priamo do úst. Video sa stalo okamžite virálnym a zožalo obrovský úspech nielen v kruhoch dojčiacich žien.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.popsugar.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.