Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kufor a kočík 2v1. Takto možno cestovať s deťmi pohodlne a s úsmevom

reklama:
Kufor a kočík 2v1. Takto možno cestovať s deťmi pohodlne a s úsmevom

Dovolenková sezóna je v plnom prúde a vy si lámete hlavu nad tým, ako zbaliť vašu ratolesť? Máme pre vás jednoduché riešenie, vďaka ktorému eliminujete množstvo batožiny a zároveň vášmu drobcovi doprajete trochu zábavy navyše.

Ak nechcete na dovolenku vláčiť kočík pre vaše batoľa, skúste sa poobhliadnúť po viacúčelovej batožine. Presne taká sa objavila v predaji na internete.

S unikátnym nápadom prišla spoločnosť The mountain buggy bagrider. Kufor a kočík 2v1 bol vytvorený na to, aby zjednodušil život ľuďom, ktorí sa presúvajú po svete so svojimi ratolesťami. Zaujímavý výrobok by mal byť schopný bezpečne uniesť dieťa do 15 kilogramov.

Kufor, ktorý má uľahčiť cestovanie najmä mamičkám, perfektne nahrádza buginu. Jeho súčasťou je postroj s 5-bodovým bezpečnostným zapínaním, ďalej vložka na sedenie, vďaka ktorej sa presuny pre drobca stávajú pohodlné, a tiež extra podporné koliečka uľahčujúce manipuláciu s výrobkom. Cestovanie s deťmi nikdy nebolo jednoduchšie!

Foto: Facebook/Unilad

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júla 2019Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.