Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kúpil svojmu synovi obľúbenú hračku. Chlapec bol kúsok od tragédie! Otec teraz varuje všetkých rodičov

reklama:
Kúpil svojmu synovi obľúbenú hračku. Chlapec bol kúsok od tragédie! Otec teraz varuje všetkých rodičov

Niet pochýb, že rodičia musia byť vždy v strehu, pretože stačí chvíľka nepozornosti a dieťa si môže ublížiť. Hračky môžu byť niekedy veľmi nebezpečné.Ide o fidget spinner. Je to hračka, ktorá sa ukázala byť skutočným hitom.

Je navrhnutá tak, aby pomáhala deťom bojovať s problémom nesústredenosti, a hoci by sa mohlo zdať, že na tom nie je nič zlého, hranie s touto hračkou nemusí byť vždy bezpečné. John Harris z Flowood, Mississippi, je otcom, ktorý kúpil svojmu synovi populárny Fidget Spinner. Netušil, že to jeho dieťaťu ublíži. Spoločne našli na webe videá ukazujúce, ako používať hračku.

"Stačila chvíľka nepozornosti a hračka celou silou zasiahla tvár môjho syna. Ukázalo sa, že explodovala pod vplyvom stlačeného vzduchu. " Chlapec bol okamžite prevezený do nemocnice, kde mu lekári zašili ústa. "Nechcem ani premýšľať o tom, aké by to bolo, keby táto hračka zasiahla oko môjho dieťaťa." – hovorí zúfalý otec. John sa rozhodol varovať ostatných rodičov, aby neurobili rovnakú chybu ako on.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. októbra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.