Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuriózne príbehy gynekológov, ktoré musíte poznať aj vy

reklama:
Kuriózne príbehy gynekológov, ktoré musíte poznať aj vy

Každý lekár, nielen gynekológ, musí mať predovšetkým pevné nervy. Musí svojich pacientov uzdravovať bez ohľadu na určité okolnosti. Bohužiaľ existujú aj také kuriózne situácie, ktoré sú nad rámec profesionality lekára. Teda v tomto prípade gynekológa. Nižšie zverejnené príbehy sú len anonymné, aby svoje pacientky neurážal, ani ich nevystavoval žiadnemu riziku. Mnoho lekárov gynekológov by radi upozornili na to, že pred návštevou gynekologickej ambulancie je nutné sa riadne pripraviť.

Ochlpenie, cez ktoré nejde vidieť

Zazrel som už mnoho intímnych chĺpkov, ale to, čo som zazrel nedávno, bol už naozajstný vrchol. 33-ročná pacientka, ktorá je krásna, moderne oblečená, má ale bohužiaľ tak silné ochlpenie, že dosahovalo pomaly do polovice stehien. Vyšetrenie v takom prípade nebolo možné dokončiť. Požiadal som ju, aby si celok upravila a u sestričky sa objednala znovu. Bohužiaľ už sa nedostavila.

To je tampón?

Pacientka, ktorá prišla na preventívnu prehliadku, bola milá, všetko v poriadku. Na prvý pohľad upravená, ale akonáhle som ju požiadal, aby sa usadila na kreslo, zazrel som charakteristicky známu niť, ktorá viedla od tampónu. Pýtal som sa jej, prečo sa počas svojho cyklu objednala? Bohužiaľ pacientka nedokázala odpovedať.

Zvláštne otázky

Pri nedávnej prehliadke si ma staršia dáma pomýlila so sexuológom. Po prehliadke, ktorá prebehla v poriadku, sa ma spýtala, či by som mohol poradiť s dlhodobým problémom. Povedal som áno, ako každý doktor, ktorý sa stará o zdravie svojej pacientky. Zrazu si položila ruku do lona a podivne ohnuté prsty začali hladkať prirodzenie. Pacientka mi položila otázku, či je všetko dobre vykonávané, pretože ju z toho vždy bolí zápästie. Cítil som sa silno ponížený.

Menštruácia pri vyšetrení

Najhoršie je, keď menštruácia vypukne počas kontroly. Niekedy mám pocit, že vypočítanie menštruácie je pre mnohé ženy začarovaným a nedosiahnuteľným kruhom. Neznechutí ma to, ale každá pacientka dobre vie, kedy jej menštruácia začne, a preto by sa mala objednať na iný termín.

Piercing na intímnom mieste

Tie kovové vecičky ma veľmi desia. Ešte k tomu, keď sú umiestnené v prirodzení. Nikdy neviem, ako s takými vecami zaobchádzať. A keď si myslíte, že ste tú kovovú vec zdolal, vydesí vás ďalšie. Na jednej strane mi to príde nechutné a na druhej strane je to úctyhodné, že pacientka aplikáciu piercingu vydržala.

Staré dámy

Nie je to moc profesionálne, ale mám problém so starými dámami po viac pôrodoch a s tými, ktoré sa vyhýbajú epilácií. Esteticky to iste nie je najlepší pohľad, ale robím svoju prácu. Mnoho pacientok odosielam s odporúčaním na chirurgické obnovenie. Aj ženy sa budú cítiť lepšie a budú sebaistejšie.

Panenská blana

Pri jednej prehliadke som sa cítil naozaj nepríjemne. Nebolo to nič nechutného, ​​ale skôr som neveril vlastným očiam. Žena mala päťdesiat rokov a mala zachovalú panenskú blanu. V skutočnosti mi tej ženy bolo veľmi ľúto a viem iste, že mníškou nebola.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. apríla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.