Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kvalitnú drogériu z Nemecka kúpite aj u nás. Chcete vedieť kde?

reklama:
Kvalitnú drogériu z Nemecka kúpite aj u nás. Chcete vedieť kde?

Drogériu z Rakúska a Nemecka miluje množstvo Slovákov a stala sa pre nich akousi samozrejmosťou. A hoci v čase COVID-19 môžu výlety do zahraničia predstavovať celkom problém, to však neznamená, že by ste sa mali vašich obľúbených produktov vzdať. Máme pre vás totiž skvelé riešenie, vďaka ktorému sa nemusíte nikam chodiť. Poznáte online dorgériu myAustria?

MyAustria – kľúč na vaše nákupy

Spoločnosť Austria Point, s.r.o. je na trhu už niekoľko rokov a za tú dobu priniesla mnohým zákazníkom množstvo kvalitného tovaru. Online drogéria MyAustria sa totiž zameriava na vysoko kvalitný tovar z Rakúska a Nemecka, ktorý bol určený pre západného spotrebiteľa.

V ponuke online drogérie pritom nenájdete len pracie a čistiace prostriedky či aviváže, vyberať si môžete aj z množstva dámskej, pánskej ale aj detskej kozmetiky, EKO a BIO produktov, upratovacích pomôcok či potrieb do domácnosti. Skrátka nájdete tu všetko, čo vy a vaša domácnosť potrebuje.

Všetko toto a ešte oveľa viac pritom môžete zakúpiť priamo z pohodlia vašej obývačky a kuriér vami objednaný tovar doručí priamo ku vašim dverám. Ušetríte tak náklady nielen spojené s cestou, ale aj váš čas. A to sa už vyplatí, no nie?

Výhody nakupovania na myAustria.sk

Ako sme už spomínali, nakupovanie v online eshope myAustria so sebou prináša nespočetné množstvo benefitov. Poďme si vymenovať niektoré z nich.

  • Kvalita za rozumné ceny

Sortiment v online drogérii myAustria pochádza priamo od rakúskych a nemeckých dodávateľov a všetky tieto produkty boli určené pre západného spotrebiteľa. Dalo by sa teda aj povedať, že sú kvalitnejšie. Koniec koncov, rozdiel medzi rakúskymi a slovenskými výrobkami dokázali aj výsledky mnohých realizovaných testov. Ceny v myAustria sú navyše veľmi priaznivé.

  • Obrovský výber sortimentu

V ponuke online obchodu nájdete obrovské množstvo sortimentu. To znamená, že tu nájdete nielen nemecký prácí prášok, ale aj rôzne čistiace prostriedky, aviváže, kozmetiku či potreby na upratovanie. Na svoje si samozrejme prídu aj mamičky či vyznávači EKO a BIO produktov. Skrátka, nájdete tu všetko, čo potrebujete na jednom mieste. Všetky produkty sú navyše v top kvalite. Mimoriadne obľúbená je napríklad aj značka Waschkönig.

  • Rýchle a prehľadné nakupovanie

Len si to predstavte. Už žiadne cestovanie za nákupmi, už žiadne dlhé rady pri pokladniach. Vďaka online drogérií môžete nakupovať kedykoľvek budete mať na to chuť či náladu. Eshop je navyše veľmi prehľadne rozdelený do rôznych kategórií a podkategórií, vďaka čomu sa aj vy veľmi rýchlo zorientujete. Nakupovanie vám doslova zaberie len pár minút, vďaka čomu sa pokojne môžete venovať oveľa dôležitejším alebo zábavnejším veciam.

  • Doprava zadarmo

Eshop myAustria so sebou prináša aj ďalší benefit, a síce dopravu zadarmo. Pri nákupe nad 59 eur totiž poštovné neplatíte. A to už sa oplatí, no nie? (U/PR, foto: pexels.com)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.