Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lekári jej zamietli prijatie bez testu na koronavírus. Potratila

reklama:
Lekári jej zamietli prijatie bez testu na koronavírus. Potratila

Žena v ôsmom mesiaci tehotenstva prišla do nemocnice, ale lekári ju odmietli prijať, pretože nemala negatívny test na COVID-19. Žena pred budovou potratila. Tento incident sa stal v Číne v meste Xian. V Číne, akonáhle sa objavil Omikron, boli prijaté reštriktívne rozhodnutia o obmedzeniach.

Prísne opatrenia boli prijaté v rámci čínskej stratégie nulovej tolerancie spočívajúcej v karanténe každého prípadu, masovom testovaní a uzatváraní celých miest. Hlavné letisko Si-anu v stredu pozastavilo všetky medzinárodné lety. Vnútroštátne lety už boli v rámci snahy o utesnenie mesta pozastavené. Do karanténnych centier boli umiestnené desaťtisíce ľudí s úzkymi kontaktmi na nakazených.

Tehotná žena z mesta Xian trpela bolesťami brucha, a tak išla do nemocnice. Zamestnanci ju však odmietli pustiť dovnútra kvôli chýbajúcemu negatívnemu testu na COVID-19. A tak bola na Nový rok nútená dve hodiny čakať pred nemocnicou na ružovej plastovej stoličke. Tehotná žena začala nekontrolovateľne krvácať.

Ukázalo sa, že v ôsmom mesiaci tehotenstva potratila. Mesto uviedlo, že vyšetrovanie incidentu prebehlo, ale žiadne podrobnosti neuviedlo. Nemocnici bolo nariadené ospravedlniť sa a ženu odškodniť. Bolo oznámené, že generálny riaditeľ nemocnice Gaoxin Fan Yuhui bol suspendovaný a vedúci ambulantných a lekárskych oddelení prepustení.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.