Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Leto, more a dobrá kniha: Vychytávka pre všetkých dovolenkárov, ktorí radi čítajú

reklama:
Leto, more a dobrá kniha: Vychytávka pre všetkých dovolenkárov, ktorí radi čítajú

Sladké nič nerobenie na pláži je niečo, na čo sa väčšina z nás teší počas celého roka. Ak patríte medzi dovolenkárov, ktorí pri tejto predstave vidia aj dobrú knižku či iné čítanie, máme pre vás výborný tip.

Leňošenie na slniečku je príjemné, no po istom čase môže začať byť tak trošku nudné. Veľa ráz preto siahame po mobile, alebo knihe a krátime si voľné chvíle. Aby ste sa pri tom cítili čo najpohodlnejšie a nemuseli prerušovať proces opaľovania, kreatívne hlavičky vytvorili účinnú plážovú pomôcku.

Riešením je lehátko s výrezom na tvár a pridanými otvormi na ruky. Len sa nad tým zamyslite – aké perfektné je ležať na bruchu, počúvať šum mora a čítať si pritom dobrú knihu, alebo len tak surfovať po internete? A to všetko s bonusom opálenia chrbta. Amazon to za vás všetko vyriešil! Známy internetový portál ponúka lehátko, ktoré vám toto všetko umožní, za 43 dolárov.

Plážové lehátko si vyslúžilo rôzne reakcie. Kým niektorí recenzenti považujú nápad za absolútne famózny, iní si neodpustili tvrdú kritiku. A čo vy? Vyskúšali by ste si dovolenkový oddych s podobným výrobkom?

Foto: Amazon

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júla 2019Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.