Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Malá princezná narobila rodičom vrásky: V škole sa pochválila, že ocko doma pestuje marihuanu

reklama:
Malá princezná narobila rodičom vrásky: V škole sa pochválila, že ocko doma pestuje marihuanu

Roztomilé dievčatko poriadne zavarilo svojim rodičom. Školáčka Skylar sa chcela len pochváliť, čo im rastie v záhradke. To ani netušila, aký malér tým narobí svojim najbližším, ktorých okamžite kontaktoval znepokojený učiteľ. Na otázku, prečo rodina na dvore pestuje marihuanu, sa šokovanému otcovi len ťažko hľadali slová.

Dax Holt, hrdý ocko malej princeznej Skylar, sa po zvláštnom telefonáte rozhodol svoju dcérku vyspovedať a zistiť, čo vlastne učiteľovi povedala. Jej rozpačité vysvetlenie si natočil na video, ktoré roztopí srdce každého.

Nedorozumenie, ku ktorému prišlo má jednoduché vysvetlenie. Dievčatko v škole hovorilo o bežnej trávičke, ktorá rovnako ako u nich v záhrade, rastie aj všade naokolo. Pri označení jej dlhších častí však nevedomky použilo výraz, ktorým sa v angličtine označuje marihuana.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.