Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Malý chlapec vyrastá s pitbulmi. Keď je chorý, nechce k sebe nikoho, okrem svojho psieho brata

reklama:
Malý chlapec vyrastá s pitbulmi. Keď je chorý, nechce k sebe nikoho, okrem svojho psieho brata

Priatelia na život a na smrť! Keď sa do rodiny s dvomi pitbulmi narodilo dieťa, nikto nečakal, aké silné puto medzi nimi vznikne. Z Dawsona a jeho chlpáča Riddicka sa postupne stala nerozlučná dvojica. Verný pes stojí pri svojom malom páničkovi za každých okolností.

Bryan Junior a jeho manželka sú milovníkmi pitbulov. Už doma jedného mali, keď sa na Facebooku na prvý pohľad zamilovali do ďalšieho. Psíka s pohnutým osudom, ktorého predošlí majitelia vyhodili z idúceho auta, si čoskoro osvojili a stal sa dôležitým členom domácnosti.

Prírastok do rodiny

Približne po roku od adopcie Riddicka jeho noví páničkovia zistili, že čakajú bábätko. Nového prírastku sa nevedeli dočkať a jeho príchod na svet okamžite vycítili aj štvornohí členovia rodiny. Od momentu, kedy si šťastní rodičia priviedli synčeka Dawsona z pôrodnice, oba ich psy sa stali dieťaťom úplne posadnuté.

Chlpáči boli od prvej chvíle malému Dawsonovi stále v pätách. “Ak dieťa zaplakalo, tí dvaja utekali dovnútra, aby ho skontrolovali,” opisuje správanie psov otec rodiny. “Sedia pri nás každú noc až do dnešného dňa, keď si čítame rozprávku pred spaním. Cambria zvyčajne na mojich kolenách a Riddick na podlahe. Dawson ich pobozká na dobrú noc a my ho dáme do postele,“ pokračuje Bryan Junior.

Medzi Dawsonom a dvomi pitbulmi vzniklo nepretrhnuteľné puto. Chlapček štvornohých kamarátov nadovšetko miluje a vníma ich ako najbližšiu rodinu. Po svojich “psích súrodencoch” sa štverá, mazná sa s nimi, pomáha pri kŕmení.

Bok po boku

Keď Dawson nedávno prišiel domov s chrípkou, jeho stav sa javil ako naozaj zlý. Bolo to prvýkrát, čo bol skutočne chorý. Mal vysokú horúčku a vo všeobecnosti sa cítil biedne. Nič ho nezaujímalo, nikoho nechcel mať pri sebe. Okrem Riddicka.

Psík bol po celý čas pri chorom Dawsonovi. „Vyliezol na pohovku s Riddickom a držal ho,“ povedal Bryan Junior s tým, že podľa neho ich domáci miláčik vycítil, že jeho synčekovi nie je dobre, a tak ostal ležať s ním, aby ho ochraňoval.

O niekoľko dní neskôr sa chlapčaťu polepšilo a všetko sa vrátilo do normálu. Jeho rodičia sú si istí, že nech sa deje čokoľvek, verný Riddick bude vždy stáť po boku ich syna.

Foto: Bryan Junior, thedodo.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. marca 2019Zdroj www.thedodo.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.