Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mama oblieka svoju dcérku ako hviezdu z červeného koberca. Róby vytvára z materiálov za pár centov

reklama:
Mama oblieka svoju dcérku ako hviezdu z červeného koberca. Róby vytvára z materiálov za pár centov

Konkuruje celebritám. Rozkošné dievčatko Stefani (5) sa stalo slávne na sociálnych sieťach vďaka zábavným fotkám. Napodobňuje na nich známe tváre šoubiznisu v šatách, ktoré sú minikópiou tých originálnych. Za všetkým stojí jej šikovná mamička Alya, ktorej šikovné ruky dokážu vytvoriť zázrak za facku.

Alya Chaglar z Turecka má talentu na rozdávanie. Šikovná umelkyňa a matka malej Stefani trávi voľný čas obliekaním svojej dcérky do kreatívnych oblečkov, ktoré sa nápadne podobajú na módu hviezd z červeného koberca.

“Jedného dňa som narazila na fotku Rihanny v modrých šatách od Molly Goddard a rozhodla som sa zopakovať jej vzhľad na mojej dcére pomocou rôznych materiálov, ktoré boli po ruke,” povedala Alya pre portál Bored Panda. Fotografia výsledného outfitu získala veľký ohlas na sociálnych sieťach, a tak kreatívna mamička neváhala pokračovať vo svojej tvorbe.

Ako Rihanna

Na výrobu hviezdnych šiat využíva Alya materiály, ktoré možno bežne nájsť okolo domu. Róby pre jej dcérku tak vznikajú z plastov, papiera, či fólií. Stefani mamine výtvory miluje a sama túži byť módnou návrhárkou až vyrastie. Fotografie dokazujú, že sa v tomto odvetví cíti ako ryba vo vode.

Ako Rita Ora

Ako Nicki Minaj

Ako Jennifer Lopez

Ako Naomi Watts

Ako Romee Strijd

Ako Zendaya

Ako Sabrina Sato

Ako Vanessa Hudgens

Ako Meghan MarkleAko Lady Gaga

Foto: Instagram/seasunstefunny, boredpanda.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. januára 2019Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.