Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mama sa rozhodla potetovať jedno z dvojčiat. Dôvod vás veľmi prekvapí

reklama:
Mama sa rozhodla potetovať jedno z dvojčiat. Dôvod vás veľmi prekvapí

Jedna 31 ročná matka dostala veľkú kritiku od užívateľov internetu a svokra za to, že potetovala jedno zo svojich dvojčiat, aby ich mohla od seba oddeliť. Matka vysvetlila, že tetovanie má svoje opodstatnenie. Jedno z dvojčiat je totiž choré, ale sú si také podobné, že žena nerozozná, ktoré z dvojčiat potrebuje liek. Tetovanie by jej uľahčilo podať Jackovi injekciu, ktorú potrebuje.

Narodil sa s ochorením, ktoré vyžaduje, aby každý týždeň bral lieky. Druhé dvojča Adam injekciu nepotrebuje a bohvie, čo by sa stalo, keby ju dostal. Hoci svojmu okoliu tvrdila, že prijme také opatrenia, aby svojich chlapcov odlíšila, jej svokra vraj zúrila, keď sa o tom dozvedela.

A pred tetovaním sa stalo presne to, čo sa stať nemalo. Svokra dala injekciu Adamovi namiesto Jackovi. „Ona (svokra) si okamžite všimla svoje chyby, zavolala 911 a Adam bol prevezený do nemocnice. Keď som sa tam dostala, Adam dostal reverznú injekciu a bol našťastie v poriadku. Podobnosť oboch bábätiek podľa nej pri mnohých príležitostiach zmiatla aj jej manžela.

„Chcem byť úprimný, môj manžel a ja sme si ich dokonca plietli.” Žena sa rozhodla porozprávať s lekárom, ktorý odporučil potetovať Jacka. Našťastie len malú bodku, ktorá nie je väčšia ako koniec ceruzky. Je ľahko viditeľná, takže matka bude môcť od seba dvojčatá rozpoznať. Jack mal na ušnom lalôčiku len 2mm hnedú bodku, ale svokra z toho nebola taká nadšená. Ale táto malá známka je malá cena, ktorú musíte zaplatiť v porovnaní s podávaním liekov zlému bratovi!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.