Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mama stále dojčí svoje 5-ročné dieťa. Vysvetlenie matky všetkých prekvapilo, mnohé ale poriadne naštvalo

reklama:
Mama stále dojčí svoje 5 ročné dieťa. Vysvetlenie matky všetkých prekvapilo, mnohé ale poriadne naštvalo

Odborníci sa domnievajú, že deti by mali byť dojčené minimálne do šiestich mesiacov. Väčšina matiek sa s nimi rozhodne nemieni hádať. Počas kŕmenia sa buduje puto medzi matkou a dieťaťom. Niet divu, že sa nájdu aj takí, ktoré dojčia dieťa dlhšie. Najlepším príkladom toho je príbeh matky Austin, ktorá pokračuje v kojení svojej malej dcéry Chanel, a to napriek skutočnosti, že dievčaťu je už päť rokov.

Užívatelia internetu sa chytajú za hlavu. Niečo také sa ešte nikdy nestalo! Jej rozhodnutie spôsobilo skutočnú búrku na internete. Lekári presviedčajú matky, že stojí za to dojčiť deti minimálne do šiestich mesiacov až do dvoch rokov. Je to dobrý a zdravý zvyk, ktorý určite praktizuje väčšina.

Veľa ľudí verí, že to bude mať negatívny vplyv na zdravie dieťaťa. Mamička tvrdí, že je dieťaťu poskytovaná pestrá strava a mamičkino mlieko je "len čas od času malá desiata". Dievča miluje steaky a hamburgery. Austin presviedča: "Prečo by som jej to mal brať?"

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.