Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička dokazuje, že byť fit je možné aj popri dieťati: 1 mesiac vs. 1 rok po pôrode

reklama:
Mamička dokazuje, že byť fit je možné aj popri dieťati: 1 mesiac vs. 1 rok po pôrode

Ktorá žena netúži priviesť na svet bábätko a zachovať si pritom sexi krivky? Austrálska mamička Emily Skye dokazuje, že byť v dokonalej forme je možné aj necelý rok po pôrode. Výstavnú postavu dosiahla v priebehu 11 mesiacov a ako sama tvrdí, zvládla to úplne zdravým spôsobom.

Mladá fitneska sa rozhodla zdieľať svoje životné radosti i starosti s miliónmi žien na sociálnych sieťach. Nebolo tomu inak ani v čase jej tehotenstva, či tesne po pôrode. Približne rok dozadu priviedla na svet svoje krásne dievčatko.

Emily sa so svojimi fanúšikmi delí aj o fotografie jej meniaceho sa tela. Hoci sa tehotenstvo podpísalo na jej krivkách, kráska sa svojej postavy nevzdala a sľúbila sama sebe, že sa opäť bude cítiť fit.

Návrat do formy sa cieľavedomej fitneske podaril necelý rok od pôrodu. “Pracovala som tvrdo a dôsledne, aby som sa sem dostala bez diéty alebo tréningov, ktoré by trvali v priemere viac ako 4-5 hodín týždenne,” uviedla.

Austrálčanka tvrdí, že vďaka zdravému a aktívnemu životnému štýlu je oveľa lepším a šťastnejším človekom i matkou. Verí, že svojou tvrdou prácou dokáže inšpirovať aj ďalšie ženy.

Foto: Instagram/emilyskyefit

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. novembra 2018

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.