Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička dokazuje, že tehotenstvo nie je choroba: Tanec s trojčatami v brušku

reklama:
Mamička dokazuje, že tehotenstvo nie je choroba: Tanec s trojčatami v brušku

Dotancovali to až k úspešnému pôrodu. Manželský pár Cara a Darik boli v sladkom očakávaní trojičiek, keď sa rozhodli natočiť video plné radosti a lásky.

Manželia Cara a Darik sú inšpiratívnym párom. Už mali dcérku Gemmu, keď sa dozvedeli radostnú novinku o tom, že sa opäť stanú rodičmi. A nie len tak hocijakými, ale rovno trojnásobnými.

Cara bola v 32. týždni, no ani napriek pokročilosti jej mnohonásobného tehotenstva neostala len tak nečinne ležať. Naopak, spolu s manželom sa rozhodli zatancovať oslavný tanec na uvítanie svojich troch detičiek. Napriek tomu, že mladá mamička už mala poriadne zaokrúhlené bruško, zvládla to s prehľadom.

Dnes sa už rodinka teší z toho, že je kompletná. Okrem najstaršej Gemmy pribudli do ich hniezdočka lásky aj dievčatká Reese a Wren a ich malý braček Royal..

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. júna 2023Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.