Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička kreslí vtipné ilustrácie o tom, akú bolesť dokáže spôsobiť iba 2-ročné dieťa

reklama:
Mamička kreslí vtipné ilustrácie o tom, akú bolesť dokáže spôsobiť iba 2 ročné dieťa

Byť rodičom nie je vždy prechádzka ružovou záhradou. Hoci s príchodom dieťaťa do života prichádza šťastie a nekonečná láska, nezaobíde sa to ani bez náročnejších okamihov, ktoré často končia slzami. Svoje o tom vie aj mamička Weng Chen, žijúca v Seattli, ktorá svoje vlastné bolestivé skúsenosti dokumentuje pomocou vtipných ilustrácií.

Mamičku Weng Chen inšpirovali k tvorbe práve jej dve ratolesti. Najnovšia séria jej ilustrácií komickým spôsobom zachytáva, ako bolestivo môže taký malý človiečik ublížiť vlastnému rodičovi. Kresbičky nadchli ľudí z celého sveta, ktorí podobné momenty zažívajú na vlastnej koži.

Útoky v spánku

Pozor na výber darčkekov

Aj čítanie môže byť hrozbou

Boj s prírastkom hmotnosti

Nálož číhajúca v plienke

Nebezpečenstvo slzotvorných plynov

Zaspať sa nevypláca

Za úpravu zovňajšku príliš neutrácajte

Sila súrodeneckeho dua

Foto: https://wengchen.wordpress.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.