Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička musela voliť medzi svojím životom a životom dieťaťa

reklama:
Mamička musela voliť medzi svojím životom a životom dieťaťa

Osud nám niekedy prichystá drsnú skúšku. Mladá žena bola práve v polovici tehotenstva, keď musela urobiť nemysliteľne ťažkú ​​voľbu, buď zachráni svoj život, alebo život dieťaťa. Mladá mamička totiž v 17. týždni tehotenstva ochorela na rakovinu a potrebovala náročnú liečbu, ktorá by však stála jej nenarodené dieťa život.

Syn žil len dvanásť dní

Mladá žena sa nakoniec rozhodla vzdať sa svojej liečby a dieťa donosiť, pretože nechcela zhatiť život rozvíjajúci sa pod jej srdcom. Skutočne sa jej nakoniec narodil syn, ktorý dostal meno Kyden. Žiaľ, žil len dvanásť dní po narodení. Aj za tú dobu sa mu ale dostalo viac lásky, než koľko niektorí zažili za celý život. Jeho matka vždy túžila po rodine a svoje dieťa milovala nadovšetko.

Mamička Brianna sa aj napriek strašnému osudu nikdy neprestala usmievať a myslieť optimisticky. Aj v čase, keď vedela, že jej syn umiera a že ani ona nemá nádejné vyhliadky zostala silná a snažila sa byť svojmu dieťaťu čo najväčšou oporou. V posledných minútach Kydenovho života mu Brianna sľúbila, že sa nikdy nevzdá a bude bojovať, a že urobí čokoľvek pre svoje uzdravenie.

Mamička zomrela krátko po svojich narodeninách

Rakovina ju však nakoniec aj tak dostihla. 29. decembra, len pár dní po dovŕšení devätnástich rokov, táto mladá a odvážna mamička zomrela. Briannina sestra pre jej odhodlanie nenachádzala slová. Zároveň už vie, aké je dôležité vyjadrovať lásku svojim najbližším, pokiaľ je to možné. Brianna krátko pred svojou smrťou povedala, že využila každú minútu z dvanástich dní, ktoré mohla s Kydenom stráviť. Tiež bola presvedčená, že to bolo dvanásť najkrajších dní jej života. Chvíľu po Kydenovej smrti sa dokonca zdalo, že sa veci obracajú správnym smerom. Brianna splnila svoj sľub a robila všetko pre to, aby sa znovu postavila na nohy. Lekári jej dokonca povolili celodenný výlet. Jej stav sa potom ale náhle začal znova zhoršovať a nepomohla ani nákladná liečba a transplantácia kostnej drene.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.