Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička omylom zamkla malú dcérku v rozpálenom aute. Svojím príbehom varuje ďalších nepozorných rodičov

reklama:
Mamička omylom zamkla malú dcérku v rozpálenom aute. Svojím príbehom varuje ďalších nepozorných rodičov

Dieťa uzavreté v rozpálenom aute je najhoršou nočnou morou každého rodiča. Bohužiaľ na vlastnej koži sa do tejto situácie dostala mladá mamička z americkej Floridy, ktorá svoje 10-mesačné dievčatko počas horúceho dňa omylom zamkla v aute. Svoju chybu si našťastie ihneď uvedomila, aj tak išlo v boji o dcérkin život doslova o sekundy.

Obyčajný nákup sa premenil na boj o život

Mladá mamička Christina Tufford z americkej Floridy prežila desivé momenty, na ktoré nikdy nezabudne. Rozhodne totiž nepočítala s tým, že sa obyčajný nákup v obchodnom centre premení na boj o život jej 10-mesačnej dcérky Maddaleny. Našťastie všetko dopadlo dobre a jej dievčatko z celej udalosti vyviazlo v poriadku.

Otrasená Christina sa však o tom, čo prežila, rozhodla podeliť s ostatnými rodičmi. Svoj príbeh, ktorý má byť pre ostatných jedným veľkým varovaním, zverejnila na svojom profile. „Nikdy v živote som sa necítila taká vystrašená a bezmocná ako jedného letného dňa, keď moja dcérka zostala zamknutá vo vnútri auta. Aj keď všetko dopadlo dobre, celá situácia sa mi neustále premietala v hlave a v noci sa mi o nej zdalo. Aj z toho dôvodu som sa rozhodla, že o tom všetkom napíšem “ hovorí Christina.

10-mesačné dieťa zamknuté vo vnútri auta

Christina Tufford sa počas jedného letného horúceho dňa vydala so svojou malou dcérkou Maddalenou na nákup do neďalekého obchodného centra. Keď sa s nákupom vracali k autu, priviazala svoju dcéru do autosedačky, zapla klimatizáciu na mierny režim, kľúče od auta položila na sedadlo spolujazdca a išla do kufra vyskladať tašky s nákupom.

Christina nakoniec bezmyšlienkovite zavrela dvere od kufra, jej dcérka tak zostala vo vnútri auta. Že sa dvere auta automaticky zamknú si Christina uvedomila príliš neskoro. Jej dieťa bolo uväznené vo vnútri auta a táto mladá mamička si začala ihneď vyčítať svoju školácku chybu.

Christina sa snažila zachovať si chladnú hlavu, chcela totiž svoju dcérku čo najrýchlejšie vyslobodiť. Vplyvom horúceho letného počasia sa teplota v aute postupne zvyšovala, Christina preto musela konať naozaj bleskovo.

Pohotová reakcia zachránila dieťaťu život

Keďže jej s problémom nedokázal pomôcť výrobca jej značky auta, ktorému ihneď volala, rozhodla sa radšej obrátiť na políciu. Privolaní policajti konali nekompromisne, rozbili okienko dverí u spolujazdca a malé dievčatko vyslobodili.

Sami strážcovia zákona priznali, že dievčatko bolo v bezprostrednom ohrození života. Vďaka matke, ktorá si zachovala chladnú hlavu, sa ho však podarilo zachrániť. Niektoré deti však také šťastie nemajú. Kvôli nepozornosti rodičov ich na celom svete v rozpálenom aute ročne zomrie okolo štyroch desiatok.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.