Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička potrebovala utekať do nemocnice s dieťaťom. Starostlivosti o jej tri bábätká sa ujali policajti

reklama:
Mamička potrebovala utekať do nemocnice s dieťaťom. Starostlivosti o jej tri bábätká sa ujali policajti

Muži zákona ako sa patrí! Mamička štyroch detí sa ocitla v stave bezradnosti, keď potrebovala na rýchlo utekať s jedným zo svojich pokladov k lekárovi. Na pomoc jej priskočili traja uniformovaní hrdinovia, ktorí sa o jej zvyšné ratolesti postarali ako o vlastné.

Policajti z Jamajky si získali srdcia tisíciek ľudí po celom svete po tom, ako pomohli mamičke v núdzi. Tá po novoročnej večeri nemala na výber a urgentne musela vziať jedno zo svojich detí do nemocnice. O zvyšných troch potomkov sa jej však nemal kto postarať. Policajti neváhali a žene podali pomocnú ruku

Internet valcuje video troch mužov v uniformách, ktorí starostlivo dohliadajú na bábätká. Každý z nich v náručí drží jedného z anjelikov. Pohľad na policajta na zadnom sedadle služobného auta, ktorý sa z celej sily sústredí na kŕmenie batoľaťa z fľašky, roztápa srdcia.

Robert Franklin, Gilroy Edwards a Raniel Brown z jamajskej policajnej sily sa stali miestnymi hrdinami. Za ich nesebecký čin sa im tiež dostalo pocty od ich nadriadených.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.huffingtonpost.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.