Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička sa neubránila slzám po tom, ako neznámy muž ponúkol jej chorému dieťatku miesto v prvej triede

reklama:
Mamička sa neubránila slzám po tom, ako neznámy muž ponúkol jej chorému dieťatku miesto v prvej triede

Kto by udžal slzy dojatia? Mladá mamička nikdy nezabudne na let, ktorý absolvovala so svojím chorým 11-mesačným bábätkom. Vďaka šľachetnému činu úplne neznámeho človeka zažila s dcérkou pohodlnú cestu, s komfortom, o akom sa jej ani nesnívalo.

Cestovať s drobcom na palube lietadla nebýva vždy jednoduché. Nielen pre okolitých pasažierov, ale aj pre mamičku a dieťa samotné môže ísť o veľmi stresujúci zážitok, ktorý končí neutíchajúcim plačom a nevraživými pohľadmi všetkých naokolo. O to horšie emócie si so sebou nesú rodičia bábätiek, ktoré majú nejaký zdravotný problém.

Kelsey Zwick sa potrebovala dostať so svojou dcérkou, trpiacou chronickým ochorením pľúc, do detskej nemocnice vo Philadelphii. Ženu s dieťaťom, odkázaným na kyslíkový prístroj, si všimol inžinier z Pensylvánie Jason Kunselman. Predpokladal, že dvojica dostane v lietadle také miesta, ktoré by zodpovedali ich potrebám.

Ponuka, ktorá sa neodmieta

Na veľké prekvapenie Kunselmana nebola mamička s chorým dieťaťom usadená práve na najpohodlnejších sedadlách. Prostredníctvom posádky lietadla ju preto oslovil s otázkou, či by si s ním nechcela vymeniť miesto. Nemalo ísť pritom o len tak hocijakú zámenu. Cudzinec ponúkol mamičke svoje sedadlo v luxusnej prvej triede.

Keď Kelsey kráčala po uličke na svoje nové miesto, Kunselman mohol vidieť v jej očiach slzy šťastia. Žena mu stihla poďakovať, no neskôr jej to prišlo akosi nedostatočné. Zo svojich pocitov sa preto vyspovedala na sociálnej sieti, kde nešetrila vďakou a ani slovami chvály na adresu svojho hrdinu.

Pomoc od leteckej spoločnosti

Po tom, ako príspevok mladej mamičky zdieľalo vyše 400 000 ľudí, sa spoločnosť American Airlines rozhodla umožniť dvom, dovtedy celkom cudzím, pasažierom spojenie.

Dvojica sa skontaktovala prostredníctvom Facebooku a veria, že sa stretnú aj osobne. Kelsey sa nemôže dočkať toho, ako raz svojej dcérke povie, čo pre ňu urobil tento veľkorysý džentlmen.

Foto: YouTube Screenshot Inside Edition, Facebook/Kelsey Zwick, Facebok/Jason Kunselman

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj www.theepochtimes.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.