Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička sa obávala dlhého letu s malým bábätkom. Pre 200 spolucestujúcich nachystala odzbrojujúce prekvapenie

reklama:
Mamička sa obávala dlhého letu s malým bábätkom. Pre 200 spolucestujúcich nachystala odzbrojujúce prekvapenie

Cestovanie môže byť poriadne náročné, obzvlášť, ak sa na palube lietadla nachádza plačúce dieťa. Podobné obavy sužovali aj mamičku, ktorá mala absolvovať 10-hodinový let so svojim drobčekom po prvý raz. Vymyslela preto spôsob, ako sa vopred ospravedlniť spolucestujúcim sa prípadný diskomfort.

Mamička sa vybrala na dlhý výlet z Južnej Kórei do amerického San Francisca, pričom na 10-hodinový let sa podujala zobrať aj svoje 4-mesačné bábätko. Nakoľko išlo o ich prvú spoločnú cestu lietadlom, ženu trápili určité obavy. Strachovala sa o to, ako jej dieťa taký dlhý presun zvládne a či nebude svojim plačom vyrušovať ostatných pasažierov.

Aby sa vyhla osočovaniu či nepríjemným pohľadom, pripravila si mamička pre svojich spolucestujúcich originálne prekvapenie. Nachystala dovedna 200 balíčkov, ktoré okrem sladkostí a štuplov do uší obsahovali aj lístoček napísaný v mene jej dieťatka.

Odkaz z papierika

“Ahoj, volám sa Junwoo a mám štyri mesiace. Dnes cestujem do Ameriky spolu s maminou a babičkou, aby som videl svoju tetu,” píše sa na odkaze z papierika. “Som tak trošku nervózny a vyplašený, pretože je to môj prvý let v živote, čo znamená, že môžem plakať alebo robiť hluk. Pokúsim sa byť tíško, hoci neviem nič sľúbiť. Prosím, ospravedlňte ma,” pokračuje úprimný text.

Milé gesto mamičky určite vyčarovalo úsmev na tvári mnohých pasažierov a odzbrojilo nejedného frfľoša. Veď kto by sa už len trápil o trošku plaču, keď má zadarmo sladkosti. Z taktického hľadiska tak žena urobila skvelý ťah.

Napokon sa ukázalo, že super svedomitá mama, pripravená na všetko, sa obávala zbytočne. Jej dieťatko celú cestu nezaplakalo. Napriek tomu si vyslúžila veľký obdiv a uznanie od ľudí na sociálnych sieťach. Viacerých by potešilo, keby jej čin odštartoval nový trend medzi rodičmi, prepravujúcimi sa po svete so svojimi malými ratolesťami.

Foto: Facebook/Dave Corona

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. marca 2019Zdroj www.ladbible.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.