Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička štylizuje brata a synčeka do rovnakých póz. Model a jeho mini kópia bavia internet

reklama:
Mamička štylizuje brata a synčeka do rovnakých póz. Model a jeho mini kópia bavia internet

Tie najbláznivejšie nápady sú niekedy tými najlepšími. Keď si mamička všimla istú podobnosť medzi jej malým synom a jeho strýkom, profesionálnym modelom, skrsla jej v hlave zábavná myšlienka. Začala im robiť fotografie v rovnakých pózach. Výsledok vás zaručene pobaví.

Idea vytvárať rovnako nastajlované zábery malého chlapca a dospelého muža prišla ako blesk z jasného neba. Stalo sa tak jedného dňa, keď žena spozorovala svojho synčeka Augieho prechádzať sa po dome s rozopnutou košeľou. Nápadne jej to pripomenulo jej vlastného brata Aristotleho, ktorý sa profesionálne živí modelingom v New Yorku. Netrvalo dlho a mamička začala na Instagrame uverejňovať zábavné obrázky.

Aristotle vs. Augie

Kto roztopí viac ženských sŕdc?

Zvodná póza

Ako vajce vajcu

heartheartheart

Žeby budúca bežecká hviezda?

Jedna krv, spoločné koníčky…

A post shared by Augie and Aris (@babyandthebody) on Dec 31, 2017 at 9:33pm PST

Ešte aj chute majú rovnaké…

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. júna 2023Zdroj lifestyle.diply.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.