Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička túžila nafotiť chorého syna: Malý autista v koži T-Rexa

reklama:
Mamička túžila nafotiť chorého syna: Malý autista v koži T Rexa

S problémom dostať syna pred objektív vybabrala po svojom! Profesionálna fotografka Samantha Lu si dlho lámala hlavu nad tým, ako urobiť perfektné rodinné zábery bez zapotenia sa. Situácia bola o to náročnejšia, že jej milovaný synček Levi trpí autizmom. Kreatívna mamička sa však nevzdala a prišla s nápadom za všetky drobné. Jej fotky teraz zdobia nielen rodinný album, ale valcujú aj internet.

Pre autistu Leviho bývalo fotografovanie utrpením. Podobne, ako iné deti s touto diagnózou, i on bojuje s prejavmi, ktoré mu neumožňujú uvoľniť sa v určitých momentoch.

Originálne riešenie prišlo v podobe kostýmu mega dinosaura T-Rexa. Po tom, ako ho Samantha priniesla domov a umožnila synovi použiť na fotenia, prišiel zázračný obrat. Z autistického chlapca, ktorému dovtedy robilo veľké ťažkosti udržať očný kontakt či nasilu sa usmievať pred objektívom, sa zrazu stal skvelý model.

Oblek tyranosaura, za ktorý sa mohol skryť, mu pomohol dokonale odviazať sa. Spolu so sestričkou Lolou napokon zapózovali pred objektívom a fotenie si zjavne užili.

Výsledok je ohromujúci, veď posúďte sami!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.