Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Manžel vyfotil svoju ženu, ako spí a zverejnil snímku na Facebooku

reklama:
Manžel vyfotil svoju ženu, ako spí a zverejnil snímku na Facebooku

David Brinkey a jeho manželka Alora sú párom z Oklahomy. Majú päť detí, veľkú rodinu a sú takto viac než spokojní. Jedného dňa David počul, ako jeho žena telefonuje so svojou kamarátkou, ktorej sa zverovala ohľadom detí. Nebolo to prvýkrát, čo spolu o deťoch hovorili, ale Davida prekvapilo niečo iné.

Dávid bol prekvapený tým, čo sa dozvedel

Dávidov príspevok bol ale kvôli veľkému množstvu nepríjemných komentárov zablokovaný, museli sa tak použiť iné fotografie. Uviedol, že jeho manželka sa nedávno bavila s priateľkou o spoločnom spaní s deťmi. Kamarátka sa pýtala, či David súhlasí s tým, aby jeho žena spala s deťmi v posteli, pretože jej manžel s tým nesúhlasil. Davida také vyhlásenie zaskočilo a rozhodol sa o tom porozprávať práve na sociálnej sieti.

Na Facebooku napísal, že nemôže uveriť tomu, že si niekto myslí, že je zlá vec, ktorá robí ženy dobrými matkami. Sám by žene nepovedal nič škaredého, ak by vedel, že niečo robí pre dobro ich spoločných detí. Síce niekedy musia spať až v rohu postele, ale rozhodne to stojí za to. David rád vidí, keď jeho manželka objíma deti a dáva im pocit bezpečia. Manželky si podľa neho užívajú materstvo len krátku dobu, ktorú by im muži mali dopriať. Potom deti vyrastú a budú viac samostatné, mamu a otca už nebudú toľko potrebovať.

David je hrdý na to, ako je jeho žena sebavedomá a vie, čo má robiť

Až deti vyrastú, nebudú rodičov toľko potrebovať. Za chvíľu už nebudú chcieť spať s mamou v jednej posteli, a bude nám chýbať to malé dieťa, ktoré chce objať a zaspať v náručí. David je hrdý na rozhodnutie svojej ženy, ktorá sa o celú rodinu celé dni stará a podporuje ju. Nikdy by nedovolil okrádať svoju ženu o okamihy materstva, ktoré by sa mali stať normálnou súčasťou života.

Podľa Davida by si muži mali ctiť manželky ako matky svojich detí, pretože im dali ten najkrajší darček, ktorý môže žena mužovi dať. Preto vyzýva všetkých mužov, aby svojim ženám dávali najavo svoju lásku a podporu, pretože ju v období materstva potrebujú o to viac. Na ich pleciach stojí fungovanie celej rodiny a mnohokrát sú ženy v tomto ohľade nedocenené. Pritom v tom zhone zabúdajú samy na seba.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. augusta 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.