Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Manželka stratila trpezlivosť. Odišla z domu a nechala mužovi na krku tri deti

reklama:
Manželka stratila trpezlivosť. Odišla z domu a nechala mužovi na krku tri deti

Často sa stáva, že sa žena stará o deti, domácnosť aj manžela, ktorý príde domov a jediné, čo ho zaujíma, je teplá večera, televízia a sex, na ktorý ale mamičky často nemajú náladu ani energiu, pretože majú celý deň za chrbtom deti , ktoré stále niečo chcú. Jedna taká žena sa rozhodla na niekoľko dní odísť z domu a nechať manželovi deti, aby si skúsil starostlivosť o ne.

Jeho mužský svet sa obrátil hore nohami

Mužský svet je väčšinou plný piva, televízie a spánku, a samozrejme sú to živitelia rodiny, ktorí chodia do práce. Po práci väčšinou prídu domov, najedia sa, ale svojej rodine sa nevenujú. Manželka jedného dňa tomu urobila koniec a odišla na niekoľko dní z domu. Deti nechala doma manželovi.

Zmena mu došla hneď následne, pretože deti kričali, nechcelo sa im spať, stále niečo potrebovali. Jeho svet sa otočil naruby, pretože nebol zvyknutý sa o potomkov starať. Potom manželke napísal list, v ktorom priznal, že byť na výchovu sám nie je nič jednoduché a tiež vyjadril obdiv svojej žene. Jeho argumenty, ktoré často používal kvôli tomu, prečo sa nemôže venovať deťom, tak dostali nový rozmer. Pochopil, že mať deti je veľmi náročné, pokiaľ je na starostlivosť sám

Muž pochopil, že ak chce mať spokojnú manželku, musí sa o deti postarať aj on. Nemôže všetko nechať len na žene, ktorá je síce doma, ale od rána do večera sa stará o deti a ich potreby a zabúda na tie svoje. Deti sú predsa oboch rodičov, je jedno, či jeden chodí do práce a druhý je doma. Je to tiež práca, náročná a nedocenená. Neraz z tohto dôvodu vznikajú hádky.

Muž v liste napísal, že už pochopil, prečo si jeho žena nemôže v pokoji zjesť obed alebo si prečítať knihu. Neustále po deťoch upratuje hračky, chodí s nimi na záchod, na výlety, deti si občas postavia hlavu a kričia a pre matku je to veľmi náročné obdobie na nervy. Mnoho mamičiek si potom večer vydýchne, keď deti zaspia, ale ich práca nekončí, pretože robia činnosti, ktoré nestíhajú cez deň. Preto by im muž mal pomáhať, pretože sú partneri a oba dva svoje deti milujú.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.