Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Máte po holení pupienky? Toto je dôvod ich vzniku. Je to nechutné a mali by ste to riešiť

reklama:
Máte po holení  pupienky? Toto je dôvod ich vzniku. Je to nechutné a mali by ste to riešiť

Holenie častí tela je každodenná súčasť mnohých ľudí. Keď sa povie holenie, väčšina z vás si iste predstaví mužov, ktorí si každý deň holia fúzy na svojej tvári, aby vyzerali pekne. Mnohí to síce nerobia a chodia zarastení, ale stále prevažujú muži, ktorí holenie praktizujú každý deň. Holenie už dávno nie je výsadou len mužov. Ženy si mimo holenia intímnych partií holia tiež nohy, aby ich mali hladké, pekné a sexi. Žena s oholenými nohami je naozaj príťažlivá, ale nie vždy sa to musí podariť. Občas sa stane, že im po holení vzniknú na koži červené pupienky, ktoré rozhodne nevyzerajú dobre. My vám dnes prezradíme, prečo sa tomu tak deje.

Nepríjemná vyrážka

Ak sa vám milé dámy nepáči ochlpenie na vašich krásnych dlhých nohách, nie je nič jednoduchšie ako vziať holiaci strojček alebo žiletku, a nohy si do hladka oholiť. Môžete sa tak tešiť na krásnu hladkú pleť, ktorá bude iste priťahovať hŕbu mužov. Sú však prípady, kedy to jednoducho nevyjde a po holení vám zostanú na nohách nepríjemné červené pupienky. Pokožka vás začne svrbieť a červené pupienky začnú vyskakovať. Ak to poznáte, iste viete, že to nie je nič príjemné.

Zberač a distribútor baktérií

Tušíte, čo by za tým mohlo stáť? Ak nie, potom dávajte pozor. Vo väčšine prípadov za to môže práve holiaci strojček, ktorý pri holení používa mnoho žien po celom svete. Spôsobuje podráždenie pokožky, ale nikoho by to ani vo sne nenapadlo. Má na sebe totiž niečo, čo nemožno na prvý pohľad uvidieť. Holiaci strojček je totiž ideálnym zberačom a následným distribútorom baktérií a choroboplodných zárodkov. Veľmi ľahko pri jeho použití tak môžete dostať nepríjemnú kožnú vyrážku. Pri holení totiž baktérie preniknú do vášho tela, a potom už záleží len na tom, ako silný máte imunitný systém.

Stop vlhkým miestam

Pokiaľ chcete zabrániť nepríjemnej vyrážke po holení, stačí jednoduchá vec. Nenechávajte strojček po holení na vlhkom mieste. Pred použitím ho vždy vydezinfikujte treba antibakteriálnym mydlom a po holení použite dezinfekciu tiež na pokožku. Uvidíte, že sa vám nepríjemná vyrážka vyhne.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.