Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Máte po svojom tele charakteristické znaky?

reklama:
Máte po svojom tele charakteristické znaky?

Takmer každé telo má svoje charakteristická znamenia, podľa ktorých spoznáte určitého človeka. Podľa starovekých presvedčení sú tieto stopy stopami zranenia našich minulých životov. Materské znamienko sa na tele dieťaťa môže objaviť už počas tehotenstva, ale pokojne až počas prvých mesiacov života.

Kde je vaše materské znamienko? Tieto pigmentové škvrny sú jedinečné

Pokiaľ máte materské znamienko na hrudi, máte dobré srdce a jasnú budúcnosť pred sebou. Je to vzácne, čo znamená, že aj vy sami ste výnimoční práve preto, že je vo vás veľa lásky a ste vždy pripravení ju okolo seba tiež dávať.

Ste človek, ktorý je spokojný sám so sebou. Ste šťastní za to, čo vám je v živote dané. Netúžite po ničom inom ako po harmónii a mieri, žijete radostný a veselý život. Ak nájdete znamienko na svojom ramene, nesiete na svojich pleciach značné bremeno a ste pripravení prevziať zodpovednosť za všetko, čo sa vo vašom živote stane. Ste silná osobnosť, ktorá si zachová vnútorný pokoj napriek ťažkostiam, ktoré sa v živote prihoia.

Ak pigmentovú škvrnu máte na krku, ste starostlivý človek

Tí, ktorí majú škvrnu na krku, neponáhľajú sa so svojimi rozhodnutiami. Znamená to, že urobíte zo svojho života úspech, aj keď sa môže stať, že to bude veľké riziko. Môžete sa kvôli práci ocitnúť v zahraničí a svojich príbuzných nechať v rodnej krajine. Tí, ktorí majú znamienko na tvári, sú úspešní ľudia, ktorí sa často stanú vodcami vo svojej oblasti záujmu. Vždy sú vzorom pre svoje okolie, sú schopní sa prispôsobiť akejkoľvek situácii a sebavedome sa rozvíjať.

Znamienko na dolnej končatine znamená, že nikdy neprestanete hľadať to, po čom túžite. Pokiaľ ho objavíte na pažiach, ste pokojný a trpezlivý človek, ktorý dokonale ovláda svoje emócie. Kedykoľvek sa chystáte urobiť nejakú zlobu, znamienko vám pripomenie, že je čas vrátiť sa do starých koľají a nikomu a ničomu neubližovať.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. mája 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.